Fudbaler ne želi biti ćelav u 20-tim
0

Wayne Rooney transplantirao kosu

Sarajevo-x.com
Engleski reprezentativac Wayne Rooney je objavio na Twitteru fotografiju svoje "nove glave" nakon što je uradio transplantaciju kose vrijednu 30.000 funti. Rooney je tako obavijestio svoje fanove o svom novom izgledu, ali je napisao i kako je imao bolove nakon zahvata.

"Potrajat će nekoliko mjeseci da poraste. Još uvijek malo krvari, ali sve je to normalno", napisao je Rooney na Twitteru u ponedjeljak, te dodao da mora na aerodrom i da će se javiti fanovima sutra.

Fudbaler engleske reprezentacije i Manchester Uniteda je viđen u četvrtak s kapom na glavi, uprkos vrućini, dok je napuštao bolnicu u kojoj je imao operaciju. To i nije ništa neuobičajno, jer pacijenti nakon transplantacije inače pokrivaju glavu zbog mrlja krvi koje se pojavljuju na koži u ranim fazama postupka.

Rooney (25) je kasnije još jednom potvrdio da je prošao kroz tretman presađivanja kose.

"Samo da potvrdim svojim fanovima da sam to uradio. Oćelavio sam u 25. i zašto to ne bih uradio? Oduševljen sam rezultatom", napisao je fudbaler, te dodao da mu je glava malo natekla, a potom se i našalio i pitao može li mu neko preporučiti neki dobar gel za kosu.

"Uradio sam to na klinici za kosu u Londonu. Hvala osoblju klinike koji su se brinuli o meni", napisao je Rooney.

Wayneov saigrač Rio Ferdinand se također pridružio priči o njegovom novom izgledu, pa je tako napisao: "Uskoro ćeš snimati reklamu za Head&Shoulders! Sretno, momak"!

Dakle, Wayne je nabacio novu frizuricu i zaputio se sa suprugom Coleen i sinom Kaijem na Barbados na godišnji odmor, piše Daily Mail.