Sedmica mode u New Yorku
0

Victoria Beckham predstavila novu kolekciju

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Victoria Beckham predstavila je svoju novu, petu po redu, kolekciju na ovogodišnjoj sedmici mode u New Yorku. Novom kolekcijom za sezonu proljeće/ljeto 2011. Victoria je dokazala da je vrsna dizajnerka i njene neobične haljine, žute, sive, ljubičaste i bež boje će sigurno biti veliki hit.

Prije početka showa Victoria je bila strašno nervozna pa se čak i putem Twittera obratila svojim fanovima i kazala im kako se sprema za show i kako je uzbuđena i jako nervozna, međutim sve je prošlo u najboljem redu.

Predstavila je svoje haljine, a najprije je pokazala kratku ljubičastu haljinu za koju ju je trebalo čak metar i pol svile. Istakla je kako je eksperimentisala sve dok nije načinila savršenu ljubičastu haljinu kojom je mogla otvoriti svoj show.

Osim haljina supruga slavnog nogometaša predstavila je i kolekciju svojih torbi koje su namijenjene za svakoga i za svaku priliku. Također, predstavila je i jednu torbu za koju je kazala da je može koristiti i njen suprug koji je inače njen izvor inspiracije.

"Morala sam u kolekciju dodati nešto što David može koristiti. Ovu torbu može nositi sa sobom kada putuje i sve što mu je potrebno može staviti u nju", kazala je Victoria, koja je između ostalog dodala da Ameriku sada smatra svojim domom, prenio je "Daily Mail".