Moda i ljepota
130

Vesna Zurovac - 14 godina duga bajka uz Avon

Sponzorirani članak
Vesna Zurovac se pridružila Avonu prije četrnaest godina, i to upravo u vrijeme kada svaka žena nastoji da istakne svoj lični identitet i neumorno traga za proizvodima koji će joj pomoći da bude moderna i zapažena.
Istovremeno, njen cilj je bio da sopstvenim primjerom pomogne i drugim mladim i njegovanim osobama da na pristupačan način izaberu za sebe nešto upečatljivo i inspirativno.

Počeci nisu bili nimalo laki, jer je u tom post-ratnom periodu bilo teško izdvojiti novac za luksuz ali rukovodeći se starom poslovicom da je svaki početak težak, nisam odustajala, nego sam organizovala kućne prezentacije i dijelila kataloge, namjeravajući da na taj način sa drugima podijelim radost življenja i svjetski priznat AVON užitak.

"Taj užitak je kod mene krenuo sa prepoznatljivom PLANET SPA kolekcijom i SENSES kupkama, a nećete mi zamjeriti ako naglasim, možda zbog svog južnjačkog i mediteranskog mentaliteta, da je nezamjenljiva i neprikosnovena bila i ostala kolekcija sa maslinovim uljem. Zatim su slijedili proizvodi iz, kako imam običaj reći, 'kućne ordinacije', predvođeni ANEW kremama, koje, naravno svakom prema odgovarajućim godinama, definitivno pomažu u obnavljanju, regeneraciji i podmlađivanju kože lica i tijela", kaže Zurovac.

Vesna je i porodična žena i sretna je što ima podršku upravo svoje porodice u njenom radu, te se sada oslanja na članove svoje porodice koji su joj sada produžena ruka u poslu.

"Upravo zahvaljujući njihovom razumijevanju, u prilici sam da se maksimalno posvetim ovom poslu, da odsustvujem od kuće kada se održavaju AVON susreti i prezentacije, da putujem i taj njihov trud veoma cijenim.

Da je kojim slučajem drugačija situacija, bilo bi neizvodljivo da se pojavljujem na svim mjestima, na kojima se pojavljuje i moja kompanija AVON. Lista destinacija je, naravno, veoma dugačka a naročito bi istakla druženje na godišnjoj konferenciji AVON", ističe Vesna.

Ona smatra da su upravo druženja i putovanja ono što kompaniju AVON izdvaja od drugih, svakako i nenametljiv pristup korisnicima i spremnost da se u svako doba dana i noći pruži stručan savjet i konstruktivna sugestija za svaki ponuđeni proizvod.

Također za nju bitna stvar je i to da je AVON kozmetička kompanija koja svojim korisnicima nudi 100 posto garanciju na svoje kvalitetne proizvode.

"Nipošto ne smijemo ignorisati ni činjenicu da rad u AVON-u vrijednim liderima obezbjeđuje i solidnu zaradu, bez obzira da li se radi o materijalnoj naknadi ili naknadi u proizvodima koje svako izabere po sopstvenom nahođenju.Kada govorim o naknadi, koristim priliku da apelujem i na veliki broj mladih ljudi koji se nalaze u nimalo zavidnoj situaciji u BiH, znate, mnogo je obrazovanih, voljeli bi da rade i mislim da je kompanija AVON upravo jedno od rješenja za njihov angažman. AVON je idealan način da bez ikakvih ulaganja spojite ugodno sa korisnim".

Za kraj Vesna je dala savjet za sve one koji se žele oprobati kao Avon Član Kluba, i koji još nisu sigurni koje korake trebaju poduzeti.

"Moja lična poruka za sve one koji žele da se oprobaju u ovom poslu, samo preduzmite prvi korak, otkrijte snagu prirode i svježine a rezultati i iskustvo će doći samo".