Severina će izvesti hit "Brad Pitt"
0

Veliki spektakl na izboru Miss BiH za Miss svijeta

Sarajevo-x.com
Izbor za Miss Bosne i Hercegovine 2011. će se održati u Sarajevu, 3. jula u 21:00 sati, uz direktan TV prenos na Federalnoj i Televiziji Republike Srpske.

U finalu izbora Miss BiH 2011. našlo se 26 najljepših djevojaka Bosne i Hercegovine, a njih 13 prolazi dalje u superfinale.

Najljepše djevojke Bosne i Hercegovine, poslije desetak dana priprema u Šibeniku, večeras stižu u Sarajevo u Hotel Terme Ilidža.

Još nas samo tri dana dijele do velikog spektakla mladosti, ljepote, mode i muzike, koji će u nedjelju uz direktan TV prenos Federalne televizije i RTV RS voditi Slađana Pejić i Almir Ćehajić-Batko.

U revijalnom programu će nastupiti naša domaća muzička zvijezda Armin Muzaferija, koji će promovisati svoj novi singl, zatim bosanskohercegovački tenor Goran Karkin, koji se kao operski pjevač predstavljao širom Evrope. Na sceni neće izostati ni muzičke zvijezde iz regiona, tako da će se na sceni naći i gosti iz Beograda - Neverne Bebe.

Na izboru Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta svoj novi mega hit "Brad Pit" će izvesti i velika muzička zvijezda Severina.

Modna kuća Carmen Line će predstaviti svoju novu kolekciju, čije će modele nositi manekenke modne agencije ABC Models.