Moda i ljepota
4

Uspješno završen 11. Deichmann Magic Night

Klix.ba
Uspješno je održan jedanaesti po redu, Deichmann Magic Night u saradnji sa Olimpijskim centrom Jahorina. Predstavnici medija su imali priliku da uživaju tokom cijelog vikenda u prirodnim ljepotama planine Jahorina, SPA uslugama hotela Vučko, u izuzetnoj ponudi hrane i pića, kao i organizovanim večernjim zabavama.

I ovom prilikom na manifestaciji Deichamann Magic Night smo imali prilike da vidimo modne prijedloge outfita za najludju noć. Program su vodile: model Ivana Stanković i voditeljica Milica Bursać iz Beograda.

Kompanija Deichmann je prikazala kolekciju obuće za sezonu jesen/zima 2016/2017 i ponudila veliki izbor modela cipela i čizama, sa naglaskom da je trend gležnjači i u nastupajućoj sezoni veoma aktuelan. Kolekciju odlikuje ležernost i jasnoća linija, ali i kombinacija materijala i interesantnih dezena koji unose prefinjenost. Reviju je otvorila poznata srbijanska kreatorica Suzana Perić, koja se po prvi put oprobala u ulozi manekenke, a najviše pažnje privukla je poznata bh voditeljica Dejana Rosuljaš.

Modna kuća Balextra je prikazala svedenu liniju elegantnih crnih haljina koje su izradjene od najfinijih materijala, dok je modna kuća Allegra prikazala kolekciju haljina u atraktivnim i šarenim dezenima, pogodnim kako za poslovne, tako i za svečane prilike.

Premijerno je prikazana autorska revija stiliste Nemanje Pantelića pod nazivom Gea Cut.

Njegovi modeli su inspirisani geometrijom, muškim krojevima odeće, kao i igrom različitih formi i materijala.

Po završetku modnih revija uslijedila je Deichmann Magic Night zabava gdje su se učesnici, novinari i zvanice zabavljali do kasno u noć. Još jedno nezaboravno magično putovanje ostaje kao trajna uspomena sa Jahorine.