Moda i ljepota
0

Uspješna priča iz Avona: Hana Fejzić - zaljubljenica u svoj posao

Sponzorirani članak
Hana Fejzić
Hana Fejzić
Prije devet godina mlada majka Hana Fejzić, u vrijeme kad je čekala drugu bebu, listajući časopis ugledala je reklamu za Avon i odlučila da postane njihova članica u Bosni i Hercegovini.

"Avon proizvodi su mi već od ranije bili poznati i svakako sam htjela da i sa okolinom podijelim svoje zadovoljstvo. Tako je krenula moja priča sa Avonom, koji mi je danas postao način života", kaže Hana i dodaje da je ispunjava rad s ljudima.

Osam godina uspješnog vođenja Zone 003 pamtit će, kako kaže, po nagradama, putovanjima i novim poznanstvima.

"Avon je kompanija koja mi je omogućila da učim, sanjam i svakodnevno stičem nova iskustva. Ono što bih prvenstveno izdvojila su putovanja na daleke destinacije, kao što su Meksiko i Kenija, i mislim da takva putovanja možete doživjeti jedino sa ovom kompanijom. Moram naglasiti da svojim najvećim uspjehom smatram što svojim saradnicima, liderima i ženama pomažem u sticanju samopouzdanja kako u poslu, tako i u privatnom životu", istakla je Fejzić.

Njena najveća motivacija je tim sa kojim radi, kao i razumijevanje problema sa kojima se danas žene susreću u Bosni i Hercegovini.

Hana sa kolegicama iz Zone
Hana sa kolegicama iz Zone

"Slobodno mogu reći da je to tajna moga uspjeha", ističe Hana, koja je i majka dvoje djece i supruga. Na pitanje kako stiže uskladiti sve obaveze, odgovara: "Ponekad jako teško i vjerujte da bez pomoći porodice danas sigurno ne bih uspijevala uskladiti sve svoje obaveze, ali kada imate jaku želju i volju i naravno volite ono što radite - sve je moguće".

Među Avonovim proizvodima ima više omiljenih, ali ako bi morala da izdvoji jedan ili dva, onda bi to, kako kaže, bila Planet Spa linija i Anew Vitale kremice za njegu kože.

Hana sa sinom Edijem
Hana sa sinom Edijem

Za kraj je Fejzić svim ženama koje razmišljaju da postanu Avonove članice poručila da nađu način da se osjećaju samostalno i nezavisno.

"Kompanija Avon je mjesto gdje će naći pravu nijansu pudera i ruža, upoznati žene koje drugim ženama pomažu u osnaživanju ili pomažu pri prvom mamografskom pregledu, žene koje ne moraju da budu žrtve nasilja samo zato što su žene. Naravno nijedan uspjeh ne dolazi preko noći, ali sigurno uz malo truda i pomoći, kao i motivaciju koju naši članovi imaju od kompanije, za vrlo kratko vrijeme mogu postati kako uspješan član kluba, tako i voditelj tima članova. Ja uvijek kažem da je besplatno pokušati, a biti dio ove velike porodice je zaista inspirativno, jer ovo je kompanija postoji 127 godina i vaše mogućnosti nemaju granice. Ovdje svaka žena može promijeniti svoju svakodnevnicu i osjećati se bolje", izjavila je Hana Fejzić