Party ispred BBI Centra
0

U Sarajevu promovisan parfem CK One Shock

Sarajevo-x.com
Calvin Klein konačno je predstavio svoj dugo najavljivani parfem CK One Shock za nju i njega. Nesvakidašnja promocija u Sarajevu je upriličena ispred BBI Centra.

Priređen je CK One Shock party na kojem su nastupili DJ El Mano, grafiti artisti, street danceri, body painting umjetnici, koji su za sve posjetitelje napravili izvrsnu zabavu. After party je održan u Art kinu Kriterion gdje je za dobru atmosferu do ranih jutarnjih sati bio zadužen Audio InFunktion.

Ženska varijanta parfema je provokativna, sexy i neodoljiva. Note koje preovladavaju su cvjetne, dominira božur, cvijet maka, miris kupine, jasmina i aroma čokolade. Stvoren je za žene koje imaju stila i traže novi modni izražaj. Žene koje su cool, ekspermentalne i otvorenog uma.

Muška varijanta CK One Shock parfema je buntovna, retro, ali ujedno donosi novu estetiku Calvin Kleina. Osnovne note su miris klementine, crnog papra i bosiljka. Stvoren je za muškarce koji teže nečemu novom, kreativni su i sigurni u sebe. Znaju da nose svoju snagu i muškost.

CK One brand u okviru Calvin Kleina prvi put izlazi iz laganog i svježijeg aspekta i zalazi na teritoriju seksualnosti i zavodljivosti. Ovo je prvi parfem u okviru CK One franšize koji donosi odvojene varijatne za nju i njega, a ne kao što je to do sada bio slučaj – unisex. Namijenjen je mlađoj urbanoj populaciji od 18 do 34 godine.