Moda i ljepota
0

U Sarajevu otvoren ekskluzivni salon vjenčanica "Graziosa Sposa"

(Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba)
U prisustvu velikog broja zvanica u sarajevskom naselju Grbavica na adresi Zagrebačka 31-D svečano je otvoren salon ekskluzivnih vjenčanica koji će zasigurno zadovoljiti i ukuse najzahtjevnijih mladenki

"Najljepši trenutak u životu svake žene zapravo je njeno vjenčanje. Vođeni tom idejom, a u nedostatku ekskluzivnih vjenčanica u Sarajevu odlučili smo da otvorimo baš ovakav salon", istakla je vlasnica Ajla Mehić.

U salonu buduće mladenke moći će pronaći vjenčanice vodećih evropskih proizvođača. Velika pažnja posvećena je odabiru modela. Ukoliko ste u potrazi za savršenom vjenčanicom pravi umjetnički doživljaj je upravo ovo mjesto. Treba istaći da su vjenčanice najnovija dizajnerska ostvarenja s posebnim naglaskom na prekrasno izrađene čipke kao i meki til, sa krojevima koji naglašavaju ženstvenost dekoltea ukrašenog decentnim perlama, također treba spomenuti da bi se u salonu uskoro trebale naći kreacije nekih od vodećih regionalnih dizajnera.

"Pozivamo Vas da se s povjerenjem obratite timu naših stručnih modnih savjetnika, koji će učiniti sve da vaš san postane java. Vidimo se u salonu Graziosa Sposa", poručuje Ajla Mehić.

Za sve informacije možete ih kontaktirati na [email protected], kontakt telefon 033/810-965 i www.graziosasposa.ba.