Moda i ljepota
60

U donjem vešu na 500 metara visine bez sigurnosnog pojasa

Piše: M. N.
(Foto: Van Styles)
Fotograf iz Los Angelesa Van Styles odlučio je predstaviti kao izgleda njegov grad iz malo drugačijeg ugla. Kako bi privukao što veću pažnju angažovao je seksipilnu Tiannu Gregory s kojom je snimio fotografije iz helikoptera.

Fotografije su seksipilne i uzbudljive jer je prelijepa Tianna pozirala na visini od 500 metara u donjem vešu, bez pojasa i držeći se samo ivice helikoptera.

Van Styles fotografisao je Tiannu iznad znaka Hollywooda, Griffith Park opservatorija, Dodger stadiona i tornja Banke SAD-a. Mnogi su mislili da je u pitanju photoshop jer je Tianna bila u izuzetno opasnoj situaciji, a neki smatraju kako je i ugrozila život ako su fotografije stvarne. No, Van Styles tvrdi kako nema obrade niti lažnih fotografija.

"Bio sam nervozan s obzirom na to da nikada nisam uradio ništa slično. ali bio sam veoma uzbuđen i bilo je na kraju zabavno. I tako - poletjeli smo. Istraživali smo dijelove Los Angelesa pokušavajući pronaći savršene lokacije za snimanje. Mislim da smo uradili odličan posao. Čestitke idu Tianni koja se odlično nosila sa svim tim s obzirom da je pozirala odlično na toj visini i bez zaštitnog pojasa. Bio sam impresioniran. Također, ono što nam je itekako pomoglo jeste stručan pilot koji je bio ključan za realizaciju ovoga", napisao je Van Styles na društvenim mrežama.