Sedmica mode u Sao Paolu
0

Trudna Alessandra Ambrosio prošetala pistom

Sarajevo-x.com
Kolekcija dizajnera Samuela Cirnanscka (Foto: AFP)
U toku je Sedmica mode u Sao Paolu u Brazilu koji polako postaje važno odredište najslavnijih modnih dizajnera. Modna sedmica u najvećem gradu Brazila počela je u petak, a očekuju se revije dizajnera poput Animale, Tufi Duek, Alexandre Herchcovitch, Glorie Coelho ili Fernanda Yamamotoa, Reinalda Lorenca i mnogih drugih.

Najveću pažnju privukla je modna revija dizajnera Samuela Cirnanscka, koji je bio inspirisan filmom Crni labud i u tom duhu sve manekenke su bile našminkane po uzoru na lik iz tog filma.

Međutim, najveću senzaciju izazvao je sinoćnji izlazak slavne manekenke Alessandre Ambrosio na pistu. Ona je u drugom stanju prošetala crvenim tepihom i pojavila se u dvije odjevne kombinacije na reviji. Ambrosio je nosila modele kuće Colcci i izgledala je sjajno sa većim trbuščićem, prenosi Huffington Post.

Slavni glumac Ashton Kutcher viđen je također u prvom redu kako bodri manekenke, a posebno prijateljicu Ambrosio koja očekuje drugo dijete sa vjerenikom Jamiem Mazurom.

Kutcher je postavio nekoliko fotografija na Twitteru, a poznato je da je prošle godine vodio i sada bivšu suprugu Demi Moore na Sao Paolo modni spektakl.