Moda i ljepota
162

Tea Bošković novo zaštitno lice za Bellissiminu kolekciju proljeće/ljeto 2015

Klix.ba
U poslovnoj zgradi modne kuće Bellissima snimljene su fotografije za novu kolekciju proljeće/ljeto 2015.
Bellissima je ovaj put za zaštitno lice nove kolekcije odabrala Teu Bošković jer smatraju da upravo ona svojom elegancijom, ženstvenošću i ljepotom oslikava dame koje uživaju u Bellissiminim kreacijama.

Na snimanju kataloga vladala je odlična atmosfera. Mnogo pozitivne energije i velika očekivanja kada je nova kolekcija u pitanju. Prozračni, lepršavi i ugodni materijali sa širokom paletom boja i dizajnom kome Bellissima uvijek mnogo pažnje posvećuje oslikavaju novu kolekciju.

Bellissimin dizajnerski tim inspiraciju za kolekciju proljeće/ljeto 2015 pronašla je u arhitekturi, transformaciji mora i pop-art koji je upravo bio i inspiracija za osmišljavanje cijelog koncepta kataloga.

Za snimanje kataloga ovaj put Bellissima je odabrala mladu fotografkinju Maju Topčagić koja se može pohvaliti velikim brojem nagrada i priznanja koja je osvojila kako u regionu tako i u svijetu i čije su fotografije objavljenje u mnogim prestižnim svjetski poznatim časopisima te preko 50 knjiga čije naslovne stranice krase Majine fotografije.

Vezani članci