Harper's Bazaar
0

Susan Boyle kao holivudska zvijezda

Sarajevo-x.com
Škotska muzička senzacija Susan Boyle nastupom na takmičenju za muzičke talente Britain Got Talent zaradila je nadimak 'Čupavi anđeo', ali je svojim božanstvenim glasom osvojila fanove širom svijeta.

Ova nekada neugledna domaćica nedavno je prvi put osjetila dašak holivudskog glamura, i to na snimanju za američko izdanje modnog magazina Harper's Bazaar. Susan je tako osvanula u prestižnom časopisu u kojem se pojavljuju glumice sa A liste i modne ikone kao što su Kate Winslet, Jennifer Aniston i Halle Berry.

Stilisti su 48-godišnju usidjelicu samo za jedan dan pretvorili u zvijezdu sa naslovnica modnih časopisa. Susan je izjavila da se tokom snimanja osjećala kao filmska zvijezda.

Iako je ona bila oduševljana novim izgledom, Amanda Holden, članica žirija takmičenja Britain's Got Talent bila je protiv promjene njenog imidža. Ona smatra da bi holivudsko uljepšavanja pokvarilo njenu prirodnu privlačnost. "Ona treba da ostane baš onakva kakva jeste jer je upravo zato i volimo", kazala je Amanda, a prenosi Daily Mail.

Laura Brown, urednica magazina Harpar's Bazaar, u intervju za NBC Today Show istakla je kako je ideja projekta bila napraviti predivan i glamurozan portret Susan Boyle.

"Ona je heroj za mnoge koji sanjaju da jednog dana postanu zvijezde, te za one koji možda imaju talent, ali se boje pokazati ga. Mislim da je svima srce zadrhtalo kad su je čuli taj dan kako pjeva", kazala je ona.

On tvrdi kako se Susan sve više privikava na svjetla pozornice, na pojavljivanje na televiziji i na stalno fotografiranje. "Prije pojavljivanja na setu, Susan je posjetila frizera i šmirkera, i to je bilo dovoljno da izgleda prelijepo", istakla je Brown.