Moda i ljepota
0

Suki Waterhouse novo zaštitno lice brenda Superge

Sponzorirani članak
Poznati Italijanski brand stigao je u Bosnu i Hercegovinu, a zajedno s kolekcijom predstavljena je nova ambasadorica Superge, 22-godišnja manekenka i glumica Suki Waterhouse.

Nedavno je predstavljena kampanja u kojoj Suki bira najdraže modele legendarnih Superga Classic 2750 patika. Iz Superge odabir nove ambasadorice obrazlažu jednom ključnom riječju: "Suki je oličje tzv. sprezzature, italijanskog izraza koji koristimo kada želimo istaknuti osobinu nekoga ko bez previše uloženog truda uvijek izgleda besprijekorno i sjajno“.

Suki u kampanji pozira u retro odjevnim kombinacijama, a outfite zaokružuje Supergom kao obućom idealnom za 'dress up' i 'dress down' cjelokupnog izgleda. Suki bira modele Classic 2750 White i Navy, koji se mogu pronaći na policama Office Shoes trgovina u Sarajevu, Banjoj Luci, Mostaru, Zenici i Bijeljini.

Office Shoes je ekskluzivno u Bosnu i Hercegovinu doveo Superga Classic modele dostupne u klasičnim bojama i u ženskim i muškim veličinama, a kupiti se mogu u svim Office Shoes radnjama i web-shopu www.officeshoes.ba.

Iako joj je više od 100 godina Superga odlično izgleda, stil koji odolijeva vremenu, a danas ima mnogo slavnih poklonika uključujući Artic Monkeyse, Elijaha Wooda, Michelle Obama, Siennu Miller, Katie Holmes i mnoge druge.

Superga platnene patike imaju stogodišnju tradiciju izrade, a njihova proizvodnja je počela 1911. godine u Italijanskom gradu Torinu. Još od tada Superga stvara prepoznatljive modele od čvrstog čistog pamuka i prirodne gume te ih iz sezone u sezonu presvlači u najnovije trendove.

Od svog osnivanja i lansiranja kultnog modela Superga Classic 2750, Superga je sinonim za svakodnevni italijanski šik. Radi se o elegantnim patikama koje izgleda opušteno i prikladno bez obzira na to nosite li ih na plažu ili u kancelariju. Pranjem u mašini za veš dobija se vintage izgled Superge, vjerovatno jedine obuće koja se može pohvaliti činjenicom da učestalim nošenjem i pranjem izgleda sve bolje.

Suki Waterhouse je trenutno najtraženiji svjetski model, glumica u usponu (romantična komedija Love,Rosie), najbolja prijateljica jednako uspješne Care Delevingne i djevojka 39-godišnjeg glumca Bradleyja Coopera. Na mjestu ambasadorice trenutno modno najzanimljivijeg branda platnenih patika naslijedila je sestre Olsen, Alexu Chung i Ritu Oru, koja je bila zaštitno lice 2013. godine.