Ispred BBI Centra
0

Sarajlije uživale u spektaklu "Open Fashion Day"

Sarajevo-x.com
Foto: Fotoservis
Foto: Fotoservis
Veliki broj Sarajlija prisustvovao je modnom spektaklu Open Fashion Day upriličenom u petak navečer na trgu ispred BBI Centra, koji je organizovao manifestaciju slaveći poslovni uspjeh u proteklih godinu.

Mjesto u BBI Centru pronašlo je više od 100 kompanija iz različitih dijelova svijeta, a neke od njih su predstavljene upravo na ovoj modnoj reviji koja je bila podijeljena je u četiri bloka – kupaći kostimi i rublje, casual wear, elegance i Haad Basic (modeli bh. dizajnera Adnana Hajrulahovića Haada).

BBI Centar neće ostati na ovome. Oni su, s ciljem da se predstavi i podrži sarajevska street dance scena, za subotu u 20 sati planirali Street Dance Challenge "Who’s No1?". Okupit će breakdancere, skateboardere, rollerbladere, te profesionalne plesne grupe koje će nastupati u revijalnom dijelu programa. Gosti programa su i sarajevski capoeira i ninjuitsu klub.

U okviru programa u subotu odlučili su podržati bh. predstavnika na Eurosongu, pa će dio programa biti i prijenos ovog TV spektakla kojeg prati milionski auditorij.