Moda i ljepota
1

Sarajevo u znaku Yamamay

Stanovnike Sarajeva su ovoga jutra na njihovim automobilima dočekale balonske dekoracije i pozivnice da posjete novootvorenu prodavnicu vrhunskog italijanskog donjeg rublja – Yamamay.

Yamamay ove subote posjetitelje Sarajevo City Centra dočekuje uz nesvakidašnju prezentaciju svog prodajnog asortimana.

Naime, ovaj poznati italijanski brend intimnog rublja za žene i muškarce će predstaviti svoju najnoviju kolekciju kroz interaktivnu modnu reviju u pokretu.

“Željeli smo pokazati kako naš asortiman funkcionira u svakodnevnim životnim situacijama, odnosno u pokretu. Na ovaj način nudimo priliku svim zainteresiranim kupcima da se uvjere i sami da dopadljiv i moderan dizajn našeg rublja zaista odgovara svačijem ukusu. Pronađite naše modele u SCC-u – ili neka oni pronađu vas – upoznajte široku paletu naših proizvoda iz Basic i Fashion modnih linija i pronađite idealan dar za sebe ili dragu osobu u našoj trgovini", poručuju iz Yamamay.

Ako ste u potrazi za kvalitetnim rubljem, dobrom šoping zabavom i ugodno provedenim popodnevom – posjetite Sarajevo City Centar ove subote i novootvorenu Yamamay prodavnicu u kojoj vas očekuju i dodatna iznenađenja.

Podsjećamo, pružajući podršku globalnoj kampanji, Yamamay u Bosni I Hercegovini je u mjesecu aprilu odlučio darovati svojim kupcima besplatan pregled dojki metodom mamografije. Naime, kupovinom proizvoda iz Basic kolekcije, u vrijednosti od minimalno 100 KM u bilo kojem Yamamay prodajnom objektu, žene dobijaju kupon za besplatan mamografski pregled u Poliklinici Sunce – Agram u Sarajevu. Pregled je moguće obaviti u periodu od 20. do 30.4. 2014. godine uz prethodnu rezervaciju termina.