Prvi parfem dive
0

VIDEO / Sada možete mirisati baš kao Beyonce uz "Heat"

Sarajevo-x.com
Veliki broj poznatih pjevačica ima svoje vlastite parfeme, te je bilo samo pitanje vremena kad će se na to odlučiti i višestruko nagrađivana R&B diva Beyonce Knowles.

Nakon Mariah Carey, Britney Spears i Christine Aguilere, svim ljubiteljima ove pjevačice sada je omogućeno da mirišu "baš kao i ona".

Beyonce se godinama pojavljivala kao zaštitno lice mnogih dizajnera, a sada je došlo vrijeme i da se ova 28-godišnjakinja baci u vlastiti biznis. Parfem koji je lansirala dobio je naziv "Heat" (Vrućina). Dolazi u crvenoj trouglastoj bočici, a na američkom tržištu pojavit će se u februaru 2010. godine. Međunarodna prodaja će sačekati do sljedećeg ljeta.

Na promotivnom posteru parfema se pojavljuje u oskudnoj crvenoj haljini uz poruku: "Uhvatite groznicu". U reklami se zgodna Beyonce vrti po kupatilu u kimonu uz hit pjesmu "Fever" iz 1956. godine koju je prepjevala.

Za magazin Woman's Wear Daily pjevačica je izjavila: "Najseksipilnija sam kad izađem iz kade ili ispod tuša i kad sam čista, tako da sam upravo to željela uvrstiti u reklamu."