Mostar
0

Revija na Sajmu vjenčanja završena vatrometom

Sarajevo-x.com
U sklopu prvog Sajma vjenčanja u Mostaru, u prepunoj kongresnoj dvorani Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača, održana je u subotu navečer ekskluzivna modna revija vjenčanica, večernjih haljina i odijela.

Renomirani izlagači Martin Arbanas odijela, Ledenko cipele, modna kreatorica Stanka Zovko i saloni vjenčanica Atelier Glamour, Martina Sposa, La Perla, vjenčanice Mia, Paulina Sposa, predstavili su svoje najnovije kolekcije.

Lijepoj atmosferi u dvorani pridonijele su atraktivne manekenke i manekeni Aleksandra Grdić, Jelena Bosančić, Stephany Hohnjec, Jelena Maros, Voljen Gubeljić i mnogi drugi.

Nastupio je i plesni par sportskog plesnog kluba Romantik, a program je vodila glumica Marijana Mikulić. Za make-up je bio zadužen profesionalni tim vizažistica Artdecoa, a za styleing Schwartzkopf profesional. Sponzori glamurozne revije su CM i Svadbeni salon Jabuka.

Organizatorice dvodnevnog sajma, Deana Leko i Ivana Delac Dolo okupile su pedesetak izlagača iz cijele BiH koji su svoje izložbene prostore opremili vrlo moderno i elegantno. Dodijeljeno je i priznanje za najljepse uređeni štand sajma koji je pripao salonu Bacchus iz Livna.

Revija je završena spektakularnim vatrometom Mirnovec pirotehnike koji je oduševio sve posjetitelje.