Diamond Boutique
0

Raskošna Elena promovisala novi grudnjak

Sarajevo-x.com
Model Elena Rivas prošli je mjesec potpisala ugovor s modnom kućom Diamond Boutique i počela je da promoviše njihov novi grudnjak, koji je okarakterisan kao revolucionarni komad ženskog rublja.

Zanosna Elena, inače bivša vjerenica poznatog fudbalera Franka Lamparda, pokazala je svu raskoš svog tijela uz novi grudnjak, koji bi mogao biti idealno rješenje za mnoge žene. Naime, sastavljen je iz više dijelova, a bretele mu se mogu podešavati po želji, tako da pruža gotovo neograničen broj načina nošnje. Grudnjak je dostupan u sofisticiranoj crnoj i bež boji, u veličinama od A do D.

"Ponekad je ženama zaista teško da pronađu grudnjak i da ga usklade s odjećom koju nose. I ja sam često imala taj problem. S ovim grudnjakom, koji svaka žena mora imati, čini se da je našim nevoljama došao kraj", rekla je Rivas za Daily Mail.

Prelijepa Elena je još prošlog mjeseca otkrila da ne napušta posao modela, jer joj je potreban novac kako bi se mogla izdržavati. Devet mjeseci nakon prekida s Frankom živi s dvije kćerke, a izgleda bolje nego ikad i odlučna je u svom naumu da krene dalje sa svojim životom.