Moda i ljepota
13

Raj za ženske oči: David Gandy dizajnirao donji veš za muškarce i sam ga reklamira

Klix.ba
Jedan od najpoznatijih muških modela David Gandy dizajnirao je liniju donjeg veša za muškarce u saradnji s kompanijom "Mark & Spencer". Ono što će posebno privući pažnju žena jeste da se ovaj atraktivni supermodel pojavljuje i na reklamama za liniju "David Gandy for Autograph".

Tridesetčetverogodišnji Gandy izgleda vrlo ozbiljno na fotografijama koje je radio za reklamiranje nove kolekcije, dok se ističe njegovo muževno i razvijeno tijelo.

Fanove ovog egzotičnog muškog modela obradovat će i nova reklama u kojoj kamera prelazi njegovim tijelom spuštajući se od glave preko grudi do dole, te se zadržava na njegovim grudima kada model prekriži ruke.

Gandy je dizajnirao 28 komada donjeg veša i odjeće za spavanje.

"Ovo je uzbudljivo iskustvo za mene. Na ovoj kolekciji smo radili skoro godinu i dana i sada će biti na policama radnji sirom svijeta. Radujem se posjetama radnicima tih radnji i druženju s kupcima. Nadam se da će im se svidjeti. Fokusirao sam se na detalje i kvalitet proizvoda, te udobnost . Kreirali smo donji veš koji je unikatan i koji nudimo po pristupačnim cijenama u skupim buticima", rekao je Gandy.