Moda i ljepota
0

Predstavljeni novi trendovi iz dm make up tvornice

Klix.ba
U okviru kampanje „Lijepa, jer to želim!” dm i partneri kreirali su i ove godine nove make up trendove u kojima će sve dame pronaći inspiraciju za svoj jesenski look.

Jesen je savršeno godišnje doba u kojem sve pripadnice nježnijeg spola mogu unijeti različite boje u svoju make up rutinu i na taj način izbjeći monotoniju kišnih dana koji dolaze. I ove godine, kada je riječ o make up trendovima jesen će obilovati bogatim tonovima kojima nijedna dama neće odoljeti.

U okviru kampanje „Lijepa, jer to želim!” najveći lanac drogerija u BiH, dm drogerie markt i partneri inspirisani bajkama kreirali su nove beauty trendove. Crvenokosa zavodnica, Slatka crnka, Čarobna heroina, Snježna kraljica, Ljepotica iz 1001. noći, Moderna princeza ili Samouvjerena brineta prva su inspiracija damama koje žele napraviti promjenu u svojoj make up rutini. Za svaki look pripremljene su detaljne upute za šminkanje koje su dostupne na dm web stranici i You Tube kanalu.

„Ove godine inspiraciju smo potražili u bajkama te smo u saradnji sa partnerima kreirali nove beauty trendove za koje smo sigurni da će se dopasti mnogim damama. Bogat asortiman preparativne i dekorativne kozmetike u svim dm prodavnicama pomoći će pripadnicama nježnijeg spola - našim najvjernijim kupcima, da odaberu odgovarajuće make up proizvode i otkriju svoj savršeni look za ovu jesen.” - rekla je članica Uprave dm-a Admira Isaković.

U sklopu kampanje kupce do 23.10. očekuju brojna sniženja make up proizvoda te poklon uz kupovinu i nagradna igra. Tako kupovinom dekorativne i preparativne kozmetike u vrijednosti iznad 25 KM kupci na poklon dobijaju dm look kozmetičku torbicu, a učešćem u nagradnoj igri imaju mogućnost osvojiti beauty vikend na Vlašiću za dvoje ili dm poklon paket preparativne ili dekorativne kozmetike.