Moda i ljepota
5

Predstavljeni novi parfemi Bruno Banani i James Bond

Klix.ba
(Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
U fantastičnom prostoru Muzeja suvremene umjentnosti Ars Aevi su u petak, 06.03.2015. godine, predstavljeni novi parfemi Bruno Banani i James Bond brendova.

Najprodavaniji lifestyle parfemski brend – Bruno Banani, lansirao je Absolute Woman, razigrani miris koji će vas iznenaditi i probuditi u vama potencijal apsolutne žene – samouvjerene, vesele i opuštene koja se u sekundi može pretvoriti iz šaljive i razigrane u veoma senzualnu ženu. Sočni crveni grejpfrut u top notama otvara miris, a začinski crveni papar daje neočekivani preokret i otkriva odvažnu stranu ovog voćno-cvijetnog mirisa. Slasni finiš ušećerene ambre i vanilije u bazi dodatno naglašava drski šarm mirisa.

007 for Woman je moćna partnerica trima postojećim muškim mirisima James Bond kolekcije. Ovaj miris dočarava opojnu kombinaciju intelekta i zagonetne privlačnosti kojima Bond žena očara svakog muškaraca – čak i Jamesa Bonda!

Ova moderna verzija orijentalnog mirisa ima tamne, a ipak ženstvene sastojke koji zrak ispunjavaju uzbudljivom intimnošću. Početna eksplozija pikantnog crnog papra obavijenog ružinim mlijekom iskri intrigantnim suprotnostima opasnosti i senzualnosti. Nadopunjuje ju privlačan i poznat voćni karakter kupine kombiniran sa ženstvenom mekoćom bijelog jasmina. Bogatu, senzualnu bazu, čine crna vanilija i primamljivi bijeli mošus.

Nakon što je brend menadžerica Josipa Koroman-Lelas predstavila mirise igra "muzičke stolice" je oraspoložila i nasmijala prisutne, a pobjednica će uživati u Bruno Banani vikendu za dvoje.

Nakon promocije svi gosti su pozvani na premijeru hit predstave "Dame biraju" u organizaciji AltTeatra.