Moda i ljepota
0

Pravila privlačnosti

Sarajevo-x.com
"Usamljena, očajna i debela, traži visokog, zgodnog i uspješnog muškarca koji će je oboriti s nogu, podići njeno samopoštovanje i biti uz nju svakog trenutka, dok ih smrt ne rastavi" - ovakvim oglasom sigurno nećete pronaći pravog muškarca.

Traženi muškarac mora podnijeti svakodnevna ispitivanja o njegovim dnevnim aktivnostima, o tome koliko je dobio poruka, mailova, poziva i od koga i naravno, na šta misli tokom dana.

Svakako, muškarac mora biti vješt improvizator i u trenutku kada ne misli na voljenu damu, mora znati reći: "Mislio sam kako je nevjerovatna činjenica da iz dana u dan postaješ sve ljepša".

Šarmantno, zar ne?! Možda niste u vezi, a debela, ružna i očajna žena je vjerovatno u vašoj glavi. Ne možemo svi biti super modeli, ali ljepota je svakako u očima posmatrača.

Muškarac će pokazati interes za vas, ne zato što odlično izgledate, već zato što svoj izgled znate upotrijebiti na pravi način. Vi morate biti sigurni u sebe i svoje mogućnosti. Ako se osjećate samouvjereno, vaš pogled će to reći i muškarcu vaših snova.

Oni koju su u dužoj vezi, također često čeznu za partnerovom pažnjom i nježnošću. Neće vam pomoći tersanje i zvocanje ako želite da partner sa vama provodi više vremena.

Najbolji način da u vezi ostanete privrženi jedno drugome jeste da pronađete ventile kojima možete izbacivati stres i frustracije, a koje nemaju veza sa vašim partnerom. Morate naučiti da sami sebi olakšate svakodnevnicu.

Nemojte nikada zaboraviti da vaš partner možda također čezne za vašom pažnjom i vremenom kao i vi.

Kada se osjećate usamljeno i depresivno, najpametnije vam je da ne poduzimate nikakve radikalne aktivnosti u tom trenutku. Takva stanja obično prođu sama po sebi. Povremeni osjećaj samoće i depresije dio je života i svi moramo naučiti živjeti s tim.

Imajte na umu da vaš partner nije tu da bi vas izliječio. Budite uz njega kada se osjećate dobro i veselo, a ne samo kada ste depresivni.