Moda i ljepota
0

Ponuda na eBay-u: Odmor iz snova sa strancem

Sarajevo-x.com
Na poznatoj aukcijskoj web stranici eBay osvanula je ponuda u kojoj se traži mlada neudata žena za odlazak na romantični odmor na Karibima.

Odmor za dvoje se nalazi na aukciji na Internet web stranici eBay, pri čemu je početna cijena samo mali dio njegove stvarne vrijednosti od 4.700 dolara.

Ali u svemu postoji ''kvaka'' – uz odmor dobijate i partnera! Adam Croot planirao je na odmor povesti svoju djevojku, ali se prije nekoliko sedmica rastao od nje.

Ipak, umjesto da izgubi novac, jer je aranžman imao klauzulu o nemogućnosti povrata sredstava, 39-godišnjak je odlučio da na odmor ode s nepoznatom ženom koja se odluči ići s njim i pri tom učestvovati u troškovima s 1.259 dolara.

Odmaralište Couples Swept Away u Negrilu, na Jamajci prima samo heteroseksualne parove, tako da Adam nije mogao na februarski odmor otići sam ili s nekim svojim muškim prijateljem.

Adam je u svojoj ponudi postavio i neka osnovna pravila, kao što su da ne želi ići sa ženom ''koja je toliko stara da mu može biti baka'' ili ''koja ima ljubomornog muža''.

Crootovu ponudu do sada je razmatralo oko 2.500 osoba, a sama ponuda sadrži njegovu sliku, kao i prikaz samog odmarališta na Jamajci.