Samouvjerena Miss BiH
0

"Pitanje je samo ko će uz mene doći do titule"

Sarajevo-x.com
Andrea Šarac (Foto: Mirza Alić)
Andrea Šarac (Foto: Mirza Alić)
Pobjednica ovogodišnjeg takmičenja za izbor Miss BiH Andrea Šarac nakon osvajanja krune vrijedno priprema svoj nastup na svjetskom takmičenju, koje će se sredinom decembra održati u Johannesburgu.

U protekla dva mjeseca uglavnom je snimala modne fotografije i reklamne kampanje za modne i kozmetičke kuće.

"Foto i video snimanja za London urađena su u jednom klubu u Tuzli, te na predivnim vodopadima Panonskog jezera, a dio fotografija uradili smo i na atraktivnoj lokaciji Stara kula u Srebreniku“, kaže Andrea za Sarajevo-x.com.

Naša predstavnica na svjetskom takmičenju pred milionskim televizijskim auditorijem proštetat će se u večernjoj haljini bh. kreatorke Plamenke Stojić. Osim uzimanja mjera za dizajnersku haljinu, Andreu uskoro očekuju i modna snimanja u Turskoj i Grčkoj, koja joj ne predstavljaju naročite poteškoće jer je, kako ističe, oduvijek voljela pozirati.

Uz snimanja i pripreme za takmičenje, uvijek pronađe slobodno vrijeme za odmor i druženje sa porodicom i prijateljima u rodnom Gacku.

"Okolina našeg grada je prelijepa, imamo lijepo vještačko jezero Klinje na kojem koristim svaku priliku za kupanje, osvježenje i dobro druženje. Dio vremena provodim učeći engleski i odlazeći na trening u klub, jer treba održati zdravo tijelo i zdrav duh“, istakla je.

U okviru izbora za Miss sporta pokazat će sve lijepe strane karatea, a drugi dio priprema uključuju pripreme za Miss talenta gdje će demonstrirati svoj talent u pjevanju i plesu.

Najljepša djevojka BiH kaže da je već dijelom upoznata sa ovogodišnjom konkurencijom, no da je ona ni u kojem slučaju ne obeshrabruje. Pitanje je samo ko će još, pored nje, biti slavljenik u Johannesburgu.

"Posjećivala sam određene stranice na internetu i gledala fotografije predstavnica drugih zemalja za izbor za Miss svijeta. Mislim da su sve djevojke lijepe na svoj način i da će ove godine žiriju biti teško da izabere još četiri djevojke koje će, pored mene, ponijeti neku od laskavih titula“, kaže ona kroz smijeh.