Moda i ljepota
0

Paris Hilton vidi sebe kao inspiraciju mladim djevojkama

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Slavna Paris Hilton je u četvrtak izjavila kako sebe vidi, kao jedna od članica žirija Izbora za Miss Turske, kao uzor mladim djevojkama.

Hilton, koja nastupa u žiriju Izbora za Miss Turske 2008, izjavila je kako ocjenjuje ne samo ljepotu nego i “dobro srce” natjecateljki za izbor najljepše osobe.

“Ovo mi je prvi put da odlučujem na ovakvoj vrsti takmičenja”, izjavila je za Reuters. Razmažena bogatašica je dodala da će pomno pratiti način na koji su djevojke odjevene, kako izgledaju i šta govore.

Može se činiti ironičnim to da dvadesetsedmogodišnja Hilton vidi sebe kao uzor i da sama odlučuje o onome što će mlade natjecateljke govoriti o svojim životima i o budućnosti. Paris Hilton je nastupala u američkom reality showu “The Simple Life” predstavljajući sebe kao bogatu djevojku koji vodi izuzetno nezanimljiv i monoton život, objavljuje Reuters.

Hilton je stekla “neželjenu” popularnost zahvaljujući amaterskom porno video uratku, postavljenom na internetu 2003. godine. Prošle godine su javnosti bile izložene njene vožnje, u alkoholiziranom stanju, za vrijeme trosedmičnog boravka u Los Angelesu.

Paris Hilton tvrdi da je 90 posto o njoj objavljenih tekstova apsolutna laž. Ona velikim dijelom krivi i blogere za širenje dezinformacija o njoj.

“Ne obraćam pažnju na laži koje o meni objavljuju jer sam dobra osoba. Radim mnogo i sama sam stvorila ovo moje veliko carstvo. Mislim da sam inspiracija mnogim djevojkama”, izjavila je Hilton.