Moda i ljepota
0

Otvaranje LISCA trgovine u Tuzli

Sarajevo-x.com
Specijalizovana trgovina modne kuće "Lisca" bit će svečano otvorena u "TC Omega" u Tuzli 16. maja u 12 sati. Tada će biti predstavljena kompletna ponuda ove modne kuće kao i nova robna marka "Cheek by Lisca".

Novu kolekciju damskog rublja, bluza i kupaćih kostima modne kuće "Lisca" odlikuju izvoran dizajn, usklađen sa zadnjim modnim trendovima, dovršenost krojeva, vrhunski kvalitet ugrađenih materijala, a i najpreciznija izrada. Modeli su namijenjeni za razne životne stilove, a i za razne potrebe savremenih žena.

Modne novosti damskog rublja povezuju ženstvenost i zavodljivost, a istovremeno i funkcionalnost. "Lisca" dobro poznaje žensko tijelo i poštuje ga. Izbor je iznimno bogat - grudnjaci u različitim izvedbama, gaćice, string-tange, majice, korsaži, bodyji i zavodljivi kombinezoni.

Vrhunski materijali, modni krojevi i mnoge različite modne boje dopuštaju da rublje postane i vidni dio ženske garderobe, baš tako kako pokazuju modni trendovi. Modno rublje "Cheek by Lisca" obilježava najnovije modne trendove, izabrane materijale i krojeve, a namijenjeno je modno osviještenim mladim ženama.

Najnoviji modeli kupaćih kostima Lisca podijeljeni su u tri linije – fashion, classic, young, a postoji i posebna grupa muških i dječjih modela.

Prefinjenost, elegancija, čistost, individualnost, zavodljivost. Sve to je utkano u modele rublja i kupaćih kostima Lisca.