Lisca ponovo nagrađuje
0

Osvojite kupaći kostim!

Sponzorirani članak
Ovo ljeto u kupaćim kostimima bit će vrlo zavodljivo - za svaki stas i ukus. Sudjelujte u nagradnoj igri poznatog prozvođača ženskog donjeg rublja i kupaćih kostima Lisca i uz malo sreće na plaži ćete sijati i vi!

Za najsmjelije i one koje žele izgledati prestižno i glamurozno, pravi će izbor biti kupaći kostimi iz linije Selection. Ekstravagantni i glamurozni modeli smjelih linija zavodljivo naglašavaju liniju tijela, dok će profinjeni moderni materijali u ljeto 2009. blještati u crnoj, bijeloj i kraljevski plavoj boji. Na izbor su jednodijelne ili dvodijelne inačice, prepoznatljive po originalnim detaljima, neobičnim izrezima, kopčama ili prevezivanju. A za večernje šetnje ili ples, pored kupaćih kostima, naći će se i večernje haljinice.

Za sportsko provođenje slobodnog vremena u Lisci su pripremili liniju kupaćih kostima Active, izrađenih od specijalnih materijala. Primjereni su za duži boravak u hloriranoj vodi, modeli su udobni za nošenje, omogućuju slobodu pokreta, a ujedno imaju i UV zaštitu.

Najnoviju liniju kupaćih kostima Lisca možete pogledati ovdje.

Želite i vi sudjelovati u nagradnoj igri?

Navedite naziv jednog modela iz najekstravagantnije linije kupaćih kostima Selection i osvojite kupaći kostim po sopstvenom izboru. Odgovor pošaljite na e-mail adresu [email protected] najkasnije do 30. maja 2009. godine i možda baš vi postanete jedna od pet sretnica koje će ovoga ljeta plažom prošetati u kupaćem kostimu iz nove Liscine linije.

Svi učesnici nagradne igre sa stalnim prebivalištem u Bosni i Hercegovini sudjeluju u nagradnom izvlačenju koje će se održati 04. juna 2009. godine. Izvlačenje se odvija u elektronskom obliku.

Imena nagrađenih bit će objavljena na našem portalu.