Moda i ljepota
0

Osvježite seksualni život - uradite to van kreveta

Sarajevo-x.com
Za parove koji su dugo skupa, seks ponekad postane monoton i dosadan. Kada isprobate krevet i sve sofe, šta vam ostaje?! Još mnogo toga.

Kao prvo, ne snosimo nikakvu odgovornost za posljedice koje vas mogu zadesiti ako nas poslušate. Kao drugo izbacite krevet iz glave. Seksati se u krevetu uvijek možete. Iskoristite priliku tamo gdje ne možete.

Balkon

Balkon je savršeno mjesto za premještanje seksualnih igara iz spavaće sobe na druga mjesta. Na otvorenom ste, a opet i niste baš na sred ulice. Uzbuđenje da radite nešto drugačije je sjajno. Ako nemate balkon, nema veze. Naći ćete se jednom u prilici kada će te imati (hotel, posjeta familiji) - iskoristite je.

Planina

Imamo sreće pa je Bosna i Hercegovina brdovita zemlja. Prilika za izlet koliko hoćete. Uzmete dekicu, ponesete sendviče i krenete u šetnju. Malo skrenite sa staze u šumarak ili grm gdje vas niko neće vidjeti i... sami znate šta dalje. Pazite na floru i faunu. Zna biti ponekad jako neugodna.

Kuhinja

Koliko ste puta rekli da ćete to probati, ali niste. Zbog specifičnosti namještaja, imate mnogo mogućnosti, koristite maštu. Može doprinijeti i onom momentu spontanosti za kojim mnogi žude u dugim vezama. Sad kuhate ručak, a već u sljedećem trenutku ne kuhate. Ako ste se ikada imali namjeru koristiti hranu u seksualnim igrama, sve vam je na dohvat ruke.

Na moru

Ovo već nije tako lako. Iako u filmovima to izgleda tako senzualno, u praksi je malo teže. Morska voda "ubija" prirodnu lubrikaciju, zato na plažu ponesite lubrikant na bazi silikona. Nađite si uvalicu, prije ulaska u vodu nanesite lubrikant i samo nebo je granica. Čuvajte se voajera.

Plaža

Ako ste na moru, zašto ne voditi ljubav na plaži. I tu morate biti oprezni. Čuvajte se sitnog pijeska. To definitnivno može pokvariti užitak.

U kancelariji

Ako jedan od partnera ima privatnu kancelariju, savršena prilika za jednu poslovnu seksi fantaziju. Znamo da ih svi imate. Iznenadite ga/je tako što ćete u podne donijeti ručak. A kad jedete, sami se pobrinete za desert (znate na šta mislimo).