Moda i ljepota
0

Offshore Limited satovi u Army Shopu u Sarajevu

Nakon značajnog uspjeha u svijetu, u Bosnu i Hercegovinu su došli Offshore Limited satovi. Od 26. augusta 2013. godine u prodavnici Army Shop u Hadžiristićevoj br. 2 (Obala Kulina Bana do 27) je moguće kupiti satove poznatog brenda Offshore Limited iz Francuske. Satovi su namijenjeni za avanturiste, sportiste i sve one koji vole outdoor i urbani stil oblačenja.

Offshore Limited kompanija za proizvodnju satova osnovala je je 2009. godine Sandra Martial. Kao dizajniranje i moda i izrada satova nikada ne prestaju da zadivljuju svijet načinom dizajna, izradom satova. Tokom dizajniranja satova često nekonvekcionalan balans izgleda dizajna doprinosi rastućem uspjehu brenda u svijetu. Boje satova, dvostruke vremenske zone, kronografski mehanizam pokreta sa švicarskom kvartznom preciznošću uključenom u proizvodnju orginalnih i unikatnih satova.

Svaki model sadrži DNA Offshore Limited i omogućava jednostavno prepoznavanje izrade našeg brenda u par sekundi.

Offshore Limited inspirisan oekstremnim sportovima nije samo modni detalj već i životni detalj koji pokazuje čovjekovu osobnost.

Sa sjedištem i proizvodnjom u Francuskoj satovi Offshore Limited imaju predstavništvu u više od 40 država i više od 500 prodavnica. Offshore Limited postaje brend koji moraju imati koji hoće da budu drugačiji od drugih. Mnoge VIP osobe iz sporta, filma i muzičke scene su već prihvatile i nose Offshore Limited satove.

Svake godine Offshore Limited će vas iznenaditi sa novom kolekcijom i dizajnom satova i svojom orginalnošću, kvalitetom i dizajnom.

Army Shop Sarajevo se pobrinuo da uvijek imate novitete iz outdoor i urban koji će vas oduševiti.