Moda i ljepota
0

Nova Wash&Go Reviva kolekcija

Sponzorirani članak
Da biste zadržali svog voljenog muškarca, nema potrebe da koristite ljubavne napitke i čari. Od sada vaš voljeni muškarac može biti uvijek zaljubljen u vas zauvijek uz Novu Wash&Go Reviva kolekciju.

Nova volumenska formula sa ekstraktom koprive ojačava kosu iz korijena, okrijepljuje je I daje joj životni volumen. Vaša kosa će imati predivan volumen, vitalnost I biće uvijek primjetna!

“Uzmite najbolje iz tradicije pa će vaš partner biti uvijek zaljubljen u vas’’ je koncept pod kojom je nova Wash&Go kolekcija lansirana. Sva tradicionalna iscjeljena, ljubavni napitci I čari koji vas uče “kako zadržati vašeg muškarca zauvijek” su skupljene od strane P&G Beauty iz lokalne tradicije i “transformirani” u mnogo jedostavniju verziju – Wash&Go Reviva kolekciju sa ekstraktom koprive.

Šampon je dostupan u verzijama od 200 ml, 400 ml i 750 ml a regenerator u verziji od 200 ml. Wash&Go Reviva ima izvrsnu vrijedost jer je 400ml šampona dovoljno za 80 pranja, što znači da za samo 4 konvertibilna pfeninga po jednom pranju dobijate benefit za kosu punu volumena I vitalnosti zadržavajući svog partnera zauvijek zaljubljenog.

Maksimalna preporučena cijena:

Šampon, regenerator 200 ml: 2,7 KM Šampon 400 ml: 3,1 KM Šampon 750 ml: 5,8 KM