Moda i ljepota
3

Nomasvello daruje svoje klijente povodom pete godišnjice rada u BiH

Svjetski lider na tržištu u estetskim centrima specijalizovanim za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje ovih dana slavi pet godina rada u Bosni i Hercegovini, te pod motom "Za našu godišnjicu rada, dajemo vam dvostruko više!" velikodušno daruje svoje klijente.

Nomasvello, svjetski poznat franšizni lanac osnovan 2007. godine u Španiji, prije pet godina otvorio je vrata svog prvog specijalizovanog centra u Sarajevu. Svojim učinkovitim tretmanima fotoepilacije i fotopodmlađivanja ubrzo je pridobio klijente i u drugim gradovima Bosne i Hercegovine (Mostar, Banja Luka, Zenica, Tuzla, Doboj, Goražde, Bijeljina).

Povodom pet godina rada, Nomasvello velikodušno daruje svoje sadašnje i buduće klijente u okviru promocije “Za našu godišnjicu rada, dajemo vam dvostruko više!” koja traje do 5. 12. 2015. godine u svim centrima širom Bosne i Hercegovine. Novi klijenti moći će da uživaju u popustu od 50% na paket od dvije različite zone na istoj sesiji. Sadašnji klijenti će moći da iskoriste jedinstvenu “1+1” opciju, odnosno, bit će darovani jednom besplatnom sesijom ili novim tretmanom na nekoj novoj zoni za svaku zonu/sesiju koju budu radili tokom trajanja promocije. Svi detalji vezani za promociju se mogu pronaći na web stranici.

Nomasvello zaista daje dvostruko više!