Moda i ljepota
133

Njemačka policajka Adrienne Kolesza svojim tijelom zaludjela svijet: "Uhapsi me, molim te!"

Klix.ba
Viša policijska službenica Adrienne Kolesza iz Njemačke postala je prava internet senzacija nakon što je postavila fotografije svoje savršene figure na Instagram.

Hiljade osoba zapratilo je mladu policajku koja, osim što je lijepa, ima fit tijelo. Tridesetjednogodišnjakinja kazala je kako njeni šefovi nemaju ništa protiv objavljivanja fotografija na društvenim mrežama dok god su one pristojne.

Adrienne je visoka 1,73 metra i ima 64 kilograma. Za sada je prati 95.000 osoba. Na fotografijama pokazuje kako je u formi i spremna za akciju pa su joj mnogi poručili "Molim te, uhapsi mene".

Policajka je bila učesnica takmičenja u Bodybuildingu 2015, a pet puta sedmično vježba u teretani. Ističe kako je njena dobra figura posljedica treninga (30 posto) i zdrave ishrane (70 posto).

"Svaka žena želi da ima lijepu zadnjicu, a vježbama to postižem. Bitna je i ishrana, a najviše volim jesti proteinsku kašu koja se sastoji od bjelanaca i zobi", kazala je Adrienne.

Poručila je svim ženama da vježbaju i jedu zdravo, kazavši kako su ove fotografije upravo namijenjene njima, a ne muškarcima. U vezi je sa 28-godišnjim profesionalnim plivačem i atletom, te ističe da je veoma sretna svojim životom.