Moda i ljepota
0

Naomi Watts, novo lice parfema Angel

Sarajevo-x.com
Poznati modni dizajner i kreator parfema Angel, Thierry Mugler je najavio da je sljedeće lice koje će reklamirati parfem englesko-australska glumica Naomi Watts.

Ona je za svoju ulogu u promociji parfema izjavila da je Angel žena neko ko ima mnogo lica i ko se ne boji pokazati sve strane svoje ličnosti. Ona je u isto vrijeme ranjiva, jaka i koketna. “Mislim da kao glumac moraš znati tumačiti sve ove emocije sve vrijeme”, objasnila je Watts. U dodatku glamurozne kampanje koja će vidjeti svjetlo dana u mjesecu oktobru, našla se i reklama Naomi Watts, koju je u Los Angelesu režirao Bill Condon (“Dreamgirls”).

Na pitanje da li ona sebe u privatnom životu vidi kao jednu anđeosku osobu, Naomi je za magazin People izjavila da svaka žena želi da je se doživljava kao anđeosku osobu, posebno da je muškarci tako doživljavaju. Dodala je i da se žene ne trebaju bojati svoje čvrstine.

“Upravo tako se i ja osjećam kada pomirišem ovaj parfem. Nježan je, blag je, ostaje s tobom. Osjeća se njegova jačina. Za mene, on se ne boji pokazati ko si, zagrliti ono što si”, objasnila je Naomi Watts.