Moda i ljepota
0

Modni trendovi 2008. koje trebate izbjegavati

Sarajevo-x.com
Kada neku kombinaciju odjeće vidite na nekome pomislite kako je to čudan izbor, ali iz dana u dan sve češće viđate takvih čudnih odjevnih kombinacija na ulicama vašeg grada. Nemalo potom shvatate da je to zapravo novi modni trend i razmišljate gdje da i sami kupite tu odjeću. Međutim, svaki modni trend nije dobar i ne vrijedi novca koji za njega plaćate.

Kožne hlače Iako su odveć sastavni dio mnogih ormara, kožne hlače će, prema navodima kolumnistice magazina AskMen Farah Averill, 2008. godine ponovo ući na velika vrata mode. Međutim, ovoga puta koža će biti dostupna u sezonskim bojama i to ne samo kada su hlače u pitanju već i modni detalji. Na nekim ženama koža izgleda odlično, ali muškarci bi je svakako trebali izbjegavati, a pogotovo kod kupovine hlača.

Modni stil osamdesetih Uske hlače i široke jakne čine da muškarac izgleda kao dječak koji još nije pronašao svoj pravi modni identitet. Iako su uske hlače ove sezone izuzetno popularne među ženskom populacijom, ta situacija se neće mijenjati ni sljedeće godine. Muškarci će 2008. također moći kupiti takve hlače, ali bi trebali dobro razmisliti prije nego se odluče uvući se u uske pantalone koje neće doprinijeti njihovom dobrom i muževnom izgledu.

Odjeća srebrne boje Ženska odjeća je u protekloj sezoni obilovala srebrnim torbama, cipelama i jaknama što na damama, samo da nije bilo u tolikoj mjeri, i nije izgledalo baš tako loše. Međutim, naredna sezona prijeti i srebrnim odjevnim predmetima za muškarce, pogotovo u odjelu jakni i sakoa. Ozbiljan muškarac koji želi da ga se shvati ozbiljno, ne bi trebao hodati u sjajnim jaknama već se okrenuti klasičnim bojama koje priliče njegovim godinama, poziciji i ozbiljnosti.