Moda i ljepota
0

Moć maskare na vašim očima

Sarajevo-x.com
Maskara daje oblik vašim očima i oživljava vaše lice. Tamna maskara je neizbježna za svaki make up i predstavlja završni korak za savršen izgled svake žene. Kako biste izvukli sve iz nje, potrebno ju je pravilno iskoristiti – u umjerenim količinama - te odabrati pravu boju.

Postoje razne vrste maskara, no svima njima zajednička je namjera – treba da naglase prirodnu ljepotu žene. Kako biste uvijek izgledale besprijekorno, budite pažljivi kada nanosite maskaru. Naime, previše maskare učinit će da vaše trepavice izgube svoju ljepotu jer će ih suvišna količina slijepiti.

Ukoliko želite eksperimentisati sa različitim bojama maskare, bitno je da budete izuzetno pažljive jer plava maskara ne stoji svakome i ne pristaje uz svaku priliku. Idealno rješenje stoga je definitivno crna ili tamnosmeđa maskara koja će naglasiti ljepotu vaših očiju dajući im savršen oblik.

No, svejedno za koju maskaru da se odlučite, ona je definitivno nezaobilazan dio kozmetike bez kojeg najbolja garderoba i frizura neće moći naglasiti i uobličiti vašu ljepotu.