Na naslovnici magazina GQ
0

Miranda Kerr oduzima dah

Sarajevo-x.com
Fotografija australskog supermodela Mirande Kerr nikad dosta. I uvijek nas oduševi, u svakom izdanju. Nove će biti objavljene u junskom izdanju magazina za muškarce GQ, gdje je, trebali li uopšte posebno napominjati, dobila naslovnicu.

Zadnji put kad je pozirala za GQ nesretni australski bankar David Kiely skoro je izgubio posao. Naime, on je nehotice uhvaćen u kadru dok je pravljen intervju za vijesti Channela 7 u banci Maquarie u Sidneju, piše Daily Mail.

Kiely je na računaru gledao tada nove fotografije Mirande Kerr u magazinu GQ, što je kamera zabilježila dok je intervjuisan sasvim drugi čovjek.

"Bilo mi ga je žao, to je baš bilo strašno. Pitam se da li bi došao u nevolje ako bismo mu poslali ovo junsko izdanje", rekla je Miranda za GQ, dodajući kako se ipak nada da Kiely ovaj put neće biti uhvaćen na djelu.

"Trebali bismo mu poslati magazin s autogramom, tako da može čitati kući umjesto na poslu, na internetu", dodala je.

Kiely je zadržao svoj posao kad je Miranda ponudila svoju pomoć. Ona je tad rekla za Daily Telegraph da je spremna pokrenuti peticiju kako bi on zadržao posao. I upalilo je.

Za razliku od Kielyja kojeg kao i ostale muškarce najviše privlači ženska ljepota, Kerr je izjavila kako nju kod suprotnog spola privlače duhovitost i šarm.