Moda i ljepota
2

Mezoterapijom do zdrave i zategnute kože, ali i savršenog izgleda

Niste zadovoljni svojim odrazom u ogledalu? Vidite samo umornu i grubu kožu, uočljive bore, fleke? eKupon misli na Vas, te smo Vam pripremili ponudu za mezoterapiju lica.

Iskoristite ovu ponudu i nagradite svoje lice vrhunskim tretmanom, jer su upravo jesen i zima idealna godišnja doba za ovaj tretman.

Zašto No Needle mezoterapija

Zato što je mezoterapija bez igala apsolutna i najmodernija alternativa klasičnoj mezoterapiji za osobe koje zbog straha od igle izbjegavaju klasičnu mezoterapiju, a žele da se riješe problema opuštene kože, bora, fleka itd. Mezoterapija je proces koji omogućava unos aktivnih materija u tkivu na dubinu ekvivalentnu mezoterapijskim injekcijama.

Mezoterapija bez igle (no needle), često nazvana virtuelna mezoterapija, je savremena, neinvazivna, naučno zasnovana i klinički sigurna metoda za njegu lica kojom je omogućeno ubacivanje aktivnih supstanci duboko u slojeve kože i potkožno tkivo. To je učinkovit postupak koji u potpunosti odstranjuje tradicionalne injekcije s iglama i mikro-iglama.

Cilj mezoterapije u procesu podmlađivanja kože jeste povećanje aktivnosti fibroblasta, ćelija odgovornih za produkciju kolagena, elastina i hijalurona u koži kao i aplikacija pune koncentracije aktivnih supstanci neophodnih za obnavljanje zdrave i mladalačke kože. Sa ponavljanjem procedura smanjuje se dubina bora, povećava se količina kolagena a samim tim i popravlja tonus kože.

Efekti mezoterapije su:

Poboljšanje tonusa kože Poboljšanje elastičnosti i jedrine kože Momentalno vidljivo poboljšanje stanja kože za 30 % Smanjenje dubokih i nestanak srednjih i sitnijih bora Hidratacija kože Antioksidantni efekat Jačanje zida kapilara, što dovodi do njihove manje vidljivosti na koži Uklanjanje tamnih krugova oko očiju.

Detalje o ovoj ponudi, kao i o drugim ponudama možete vidjeti na www.ekupon.ba.