Catherine Zeta Jones
0

Med, jagode i pivo za besprijekornu ljepotu

Sarajevo-x.com
Holivudska ljepotica i supruga Michaela Douglasa, Catherine Zeta Jones, odala je nekoliko tajni o svom besprijekornom tenu i zubima koje često njeguje samo uz pomoć prirodnih preparata kao što su med i jagode.

Lijepa 39-godišnjakinja, Catherine Zeta Jones, iako zaštitno lice kozmetike Elizabeth Arden, priznala je da često koristi prirodne preparate iz kuhinje kako bi njegovala lice i tijelo, pa čak i zube.

'Moj omiljeni piling za tijelo je mješavina morske soli i meda koja hidratizira tijelo i otkloni sve odumrle stanice. Nakon tog prirodnog pilinga, koža je blistava, a bore su manje vidljive', odaje glumica.

'Također, poslije jela uvijek jedem jabuke ili jagode čija pulpa odlično čisti zube, a zbog voćne kiseline zubi izgledaju bjelji jer ona ukloni površinske mrlje', dodala je Katherine u razgovoru za Daily Mail.

Glumica je priznala i da svoju kosu, koju često hvale modni stilisti i frizeri, ispira pivom, te da koriste maske od meda za istu.

Isto tako je dodala da privatno ne izgleda baš zanosno i da svjetla i kamere mogu učiniti čuda, te stvari prikazati mnogo ljepšima nego što one stvarno jesu.

Catherine Zeta Jones, inače Velšanka, 2000. godine se udala za američkog glumca Michaela Douglasa koji je od nje stariji 25 godina. Par ima dvoje djece, devetogodišnjeg Dylana i šestogodišnju Carys.