Moda i ljepota
0

FOTO / Mango Shopping Night održan u Sarajevu

Sponzorirani članak
Mango Shopping Night organizovan je u srijedu navečer u Sarajevu za sve posjetitelje i ljubitelje ovog koncepta odjevnih predmeta. Mango je, u saradnji sa magazinom "Ljepota i zdravlje" predstavio kupcima nove trendove i omogućio snižene cijene.

Kupci su imali priliku da ih u oblačenju posavjetuje poznati bh. dizajner i stilista Adnan Hajrulahović HAAD. Voditelj programa bio je Aleksandar Hršum.

Doživljaj kupovine, upotpunjen je osvježavajućom Cocktom i vrhunskim kvalitetnim vinima Vinarije Kutjevo, kao i čokoladicama "Najljepše želje". Za besprijekoran make-up pobrinuo se Bourjois.

U novoj kolekciji, Mango koristi svjež izgled i klasični britanski "country" stil. Mantili za kišu, jakne sa dvorednim kopčanjem i kaputi su osnova kolekcije, naravno nezaboravljajući i pletene dodatke odjeće koji izgledaju kao da su ručno rađeni.
Mangov koncept odjeće se bazira na kvalitetnim proizvodima izrađenim po trenutnim modnim trendovima, a po pristupačnim cijenama. Brand je prepoznatljiv i po posebno dizajniranim prodavnicama, dinamičnom atmosferom u njima, koja ispunjava sve želje kupaca.