Visionnaire i Tresor Midnight Rose
0

Lancome predstavio strastveni parfem i čarobni korektor kože

Sarajevo-x.com
(Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com)
Kompanija Lancome danas je u Sarajevu predstavila svoje revolucionarne proizvode s patentiranim formulama. Riječ je o Visionnaire korektoru kože i strastvenoj priči - parfemu Tresor Midnight Rose.

Potrebe žena se mijenjaju, ali uvijek ostaje vizija lijepog, želja da ostanu lijepe bez obzira na godine. Tako je nastao i Visionnaire (LR 2412 4%) napredni korektor kože.

Tehnološki progres Lancomea identifikovao je čudotvornu molekulu LR 2412 koja prodire kroz sve slojeve epidermisa i pokreće niz mikro-transformacija tkiva.

Molekula LR2412 je rezultat desetogodišnjeg istraživanja i tehnologija njenog stvaranja je zaštićena sa 17 patenta. To je molekula sa vizionarskim dizajnom, inspirisana budućnošću.

Rezultati nakon korištenja Visionnairea su očaravajući - koža je vidno transformisana, tekstura je finija, bore izbrisane, pigmentacijske i vaskularne fleke izbrisane, a pore sužene.

Samim time, žene izgledaju mlađe, atraktivnije i postaju dinamičnije.

Formula je testirana na svim tipovima kože, pa čak i onoj najosjetljivijoj, svim vrstama puti i može se nanositi, čak i na područje oko očiju.

Lancome je danas predstavio i parfem slastan poput "ušećerene ruže ljubavi".

Nakon parfema Tresor In Love, Lancome priča novu ljubavnu priču ispunjenu svjetlom, čarolijom i senzualnošću - Tresor Midnight Rose. Riječ je o živopisnom i vedrom mirisu koji utjelovljuje vragolastu ženstvenost.

Tresor Midnight Rose bi, poput ušećerene jabuke, mogao biti prhka i slatka "ušećerena ruža ljubavi", plod slučajnog susreta.

Rađa se ljubav na prvi pogled između dubokog, intenzivnog apsoluta ruže i blistave, odvažne note maline. Nježan dodir jasmina i božura stapa se sa svježim pupoljcima crnog ribizla i prodornog ružičastog papra. Posljednji korak u zavođenju – virdžinijski cedar,vanilija i mošus daju toplinu cvjetnim notama savremeno i neodoljivo.

Parfem je, kao i zaštitno lice kompanije Lancome, glumica Emma Watson - zavodljiv i strastven.