Novo iz Spanxa za muškarce
0

"Kupite" ravan stomak

Sarajevo-x.com
Izumiteljica fantastičnog steznika (Power Panties) za žene, nakon nekoliko godina rada i usavršavanja, predstavila je novu kolekciju intimnog rublja, koje će oblikovati muško tijelo i prikriti njegove nedostatke. To pokazuje da u današnje vrijeme nisu samo žene zabrinute za svoju figuru.

Američka kompanija Spanx se proslavila čuvenim steznicima koji dovode žensko tijelo gotovo do savršenstva, a sada je došlo vrijeme da se posveti pažnja i muškarcima.

Nova mini kolekcija uključuje pamučne potkošulje i majice sa okruglim i "V" izrezom, koje su idealne za stezanje stomaka, napuhanog od piva i vizuelno povećanje obima prsa i ruku.

"Naša ciljna grupa su bili muškarci koji inače ne bi nosili ovakve majice i potkošulje. Dizajnirali smo ih tako da im se moraju dopasti", rekla je za žurnal Wall Street Sara Blakely, osnivačica kompanije za proizvodnju intimnog rublja Spanx.

Dodala jei to kako je prije nekoliko godina dobila prijedlog da napravi nešto slično, ali na početku prijedlog nije shvatala ozbiljno. Međutim, kad je shvatila da su muškarci zaista zainteresovani za ovakvo rublje, odmah se primila posla. Testirala je prototipe na muškim članovima porodice, dok ih nije dovela do savršenstva.

S obzirom na to da je kolekcija dobro prošla kod muškaraca, Blakely planira uskoro predstaviti i liniju donjeg rublja koje će, kako ističe, muške zadnjice učiniti savršenim.