Moda i ljepota
16

Kupi AXE proizvod i otputuj u svemir

Sponzorirani članak
Složit ćete se, nema većeg heroja od astronauta. AXE Apollo je novi miris zbog kojeg će se svaki muškarac osjećati kao heroj.

Novi AXE Apollo kombinuje svježe, ali ipak rafinirane mirise. Gornje note su aromatična žalfija, pjenušava dunja i svježa mandarina. Miris se razvija u zavodljivi tonik cvjetnih aroma i završava sa slatkim drvenastim notama, uključujući kremastu sandalovinu, drvo kašmira, mahovinu, vetiver i tekući jantar. Axe Apollo pretvara prirodni miris muškarca u sofisticiran izričaj – najprije provokativan, a zatim opojan.

AXE Apollo kod nas je dostupan u segmentu dezodoransa, gelova za tuširanje i aftershavea. Miris je kreirala jedna od najpoznatijih savjetnica za mirise Ann Gottlieb. Gottleb je "nos“ koji inače stoji iza mnogobrojnih svjetskih poznatih mirisa.

Osim što mogu mirisati kao heroji, AXE obožavatelji mogu se priključiti avanturi kakvoj nema ravne. AXE ide tamo gdje su tek rijetki do sada išli i pruža priliku doživjeti ultimativno fantastično iskustvo - put u svemir. Kako bi ponudio jedinstvenu priliku za ovo nevjerovatno putovanje, osnovana je AXE Apollo Svemirska Akademija (AXE Apolo Space Academy – A.A.S.A) u saradnji sa svemirskim futuristom i jednim od prvih ljudi koji je hodao po Mjesecu - Buzzom Aldrinom.

BiH je jedna od 60 zemalja čiji se građani mogu prijaviti na A. A. S. A., tako što će kreirati svoj astronautski profil na globalnoj stranici i reći svijetu zašto baš oni zaslužuju otići na put u svemir. Podsjetimo, jedan sudionk iz BiH koji do 30. juna 2013. osvoji najviše online glasova otputovat će u augustu na Sziget festival u Budimpeštu gdje će biti izložen raznim izazovima.

Od 1. aprila je na snazi i dodatni način prijavljivanja. Širom BiH bit će dostupni AXE Apollo proizvodi – deo sprej, deo stick, aftershave ili gel za tuširanje s naljepnicom koja sadrži jedinstveni kod. Sudionici trebaju aktivirati jedinstveni kod na AXEBiH Facebook stranici i to u periodu od 01. arila do 30. juna, čime skupljaju bodove i sudjeluju u nagradnoj igri. Više bodova znači veće mogućnosti za dobitak. Svaki mjesec jedan izvučeni dobitnik osvaja putovanje na Sziget Festival u Budimpešti, gdje će imati priliku pokazati svoje vještine u raznim svemirskim izazovima.

Dakle, ukupno četiri naša sudionika osvojit će putovanje u Budimpeštu, a jedan od njih će u decembru otputovati u Globalni Space Camp u Orlando, Florida gdje će sa kandidatima iz cijelog svijeta učestvovati u tri trening misije. Tokom boravka na Floridi pokazat će jesu li dorasli zadatku gdje će konačnih 22 svemirskih putnika biti izabrano na osnovu kompetitivnih simuliranih svemirskih izazova.

Pobjednici svemirskog takmičenja letjet će 103 km u svemir i vratiti se kao heroji.