Moda i ljepota
0

Ko će u BiH nositi cipele kao Carrie Bradshaw?

Sarajevo-x.com
Blitz film i video BiH objavio je dobitnice nagradne igre u povodu svečane BH premijere filma "Seks i grad“.

Izvlačenjem imena dobitnica u petak 30. maja završena je velika akcija rezervacije ulaznica i nagradne igre za svečanu BH premijeru filma "Seks i grad“.

Blitz film i video je od strane preko 1.000 ljubitelja popularne TV serije na novootvorenom ženskom web portalu www.ljepota.ba od 15. do 29. maja primio rezervacije za premijeru filma koja će se održati 11.juna u dvorani BKC-a u Sarajevu, u multipleksu Kozara u Banja Luci i kinu UNA u Bihaću, a imena sretnih dobitnica Manolo Blahnik cipela su:

Sarajevo - Danina Čerim Banja Luka - Daliborka Tendžerić Bihać - Aldina Halilović.

Sretnim dobitnicama će nagrade uz VIP tretman biti uručene na premijerama u Sarajevu, Banja Luci i Bihaću.

Iz Blitz-a napominju da svi oni koji su rezervisali svoje ulaznice za premijeru iste mogu podići od 02. do 06.juna na blagajni kina Meeting point od 16:00 do 21:00 za premijeru u BKC-u, te blagajnama kina Kozara i UNA za Banja Luku i Bihać.

Ostatak ulaznica za premijeru biće pušten u slobodnu prodaju od 07. juna za sva kina. Svi koji ne uspiju doći do ulaznica za svečanu BH premijeru filma "Seks i grad“ mogu ga d 12.juna pogledati u Sarajevu u redovnim terminima u kinima Meeting Point i UNITIC te u multipleksu Kozara u Banja Luci, a od 19.juna u kinu UNA u Bihaću.