Moda i ljepota
0

Janet Jackson lansira vlastitu liniju donjeg veša

Sarajevo-x.com
Janet Jackson, koja je prije četiri godine"slučajno" otkrila grudi tokom nastupa na Superbowlu, sada lansira vlastitu liniju donjeg veša.

Dobitnica Grammyja odlučila je udružiti snage s australskim dizajnerom Brunom Schiavijem i kreirati Pleasue Principle, liniju donjeg veša nazvanu prema njenom svjetskom hitu iz 1987. godine.

42-godišnja američka pjevačica otkrila je kako će njena kolekcija biti bogata čipkom i odisati seksipilom.

Schiavi, koji je osnovao Jupi Corporation 1996. godine, ranije je surađivao s australskom pjevačicom Deltom Goodrem i glumicom Priscillom Presley.

"Vidjet ćete mnogo satenskih i čipkanih kombinezona, bogatih boja poput boje crnog vina i bež, srebrne, te boje breskve. Svakako će biti zastupljene i klasične boje, crna i bijela. Ovaj donji veš će učiniti da se odlično osjećate, a izbor će biti širok, da odgovara različitim ukusima žena", prokomentarisala je svoj novi poduzetnički poduhvat za Reuters sestra Michaela Jacksona.

Prva kolekcija će se u prodavnicama širom SAD-a naći u novembru, a u ponudi će biti 14 različitih oblika grudnjaka i veličina od 32A do 44G. U Australiji, Japanu i Europi, donji veš s potpisom Janet Jackson doći će nešto kasnije.