Beautifulpeople.com
0

Izbacili 5.000 članova zbog nekoliko kilograma viška

Sarajevo-x.com
Popularni sajt Beautifulpeople na kojem svi žele da budu prisutni, ostao je dosljedan visokim standardima postavljenom na samom početku. Na hiljade članova je izbrisano sa stranice zbog prejedanja tokom božičnih praznika koje se odrazilo na njihovu seksi liniju.

Članovi su izgubili pravo da budu među najljepšim nakon što su postavili svoje fotografije s prazničnih proslava gdje je bilo evidentno da su zapostavili fizički izgled.

Beautifulpeople.com priznaje da su odstranili 5.000 članova širom svijeta koji su nabacili koji kilogram viška. Većina "bivših ljepotica i ljepotana" su iz SAD-a, Velike Britanije i Kanade.

"Mi žalimo za gubitkom bilo kojeg člana ali ipak moramo ostati dosljedni visokim standardima koje smo postavili na početku", rekao je osnivač Beautifulpeople.com Robert Hintze prenosi Express.

Glavni i odgovorni ljudi s popularnog sajta tvrde da su bili fer i korektni prema ljudima koji su isključeni iz zajednice Beautifulpeople.com. Svakom od njih je dozvoljeno da se ponovo prijavi kad se dovedu u formu.