Promocija parfema
0

Idole d'Armani za ženu sigurnu u svoj izbor

Sarajevo-x.com
Foto: Sarajevo-x.com
Foto: Sarajevo-x.com
U prelijepom ambijentu restorana "Četiri sobe gospođe Safije" u utorak je održana promocija novog parfema Idole d'Armani velikog italijanskog dizajnera Giorgia Armanija.

Kreacija najnovijeg mirisa Idole d'Armani trajala je pet godina, kako bi se postigao perfektni spoj dizajna i besprijekornih sastojaka koji će oslikati šarmantnu, nezaboravnu, karizmatičnu i samouvjerenu ženu - ženu koja je sigurna u svoj izbor.

Kako je istaknuto na promociji, ovaj miris je prozračan, simbolizira sunčeve zrake obavijene tragom senzualnosti i nježnosti. Uključuje note sicilijanske narandže, sočne kruške, đumbira i davane. U srcu su absolut šafran, egipatski jasmin, i turska ruža (miris koji se potpuno razlikuje od slatkih nota bugarske ruže. Turska ruža daje svjež i blag miris novom parfemu), a u donjim notama vetiver (sastojak koji omogućava da parfem na svakoj koži miriše drugačije), stiraks, pačuli.

Savršeno okrugla, delikatna kristalna bočica inspirisana je 30-tim godinama prošlog stoljeća, period u kojem se izrađivao glamurozan nakit i kada je pažnja bila usmjerena na isticanje ženske elegancije i ljepote.

Zaštitno lice za novi Armanijev parfem je Kasia Smutniak, poznata mlada talijanska glumica (Poljakinja po porijeklu) koja je odabrana za zaštitno lice ovog parfema jer je šarmantna, nezaboravna, karizmtična, samouvjerena i nosi ispravnu poruku mladim generacijama.

Među prisutnima svoje mjesto našle su osobe iz javnog i kulturnog života našeg grada, a u sklopu promocije prisutnima je prikazan i reklamni video spot za novi parfem.