Moda i ljepota
0

Horoskopski znak kriketa

FENA
Indijski ljubitelji kriketa toliko su zaluđeni tim sportom da posjećuju i astrološke internet stranice u nadi da će u zvijezdama naći odgovor na pitanje hoće li Indija osvojiti Svjetsko prvenstvo u kriketu.

Popularna astrološka internet stranica www.ganeshaspeaks.com, nazvana prema hinduskom božanstvu, nudi sve o položaju zvijezda na dane utakmica kao i o bioritmu svakog igrača indijske reprezentacije. Zaluđenost kriketom u državi sa 1 milijardom stanovnika tolika je da mnoštvo medijskih kuća prati igrače iz minute u minutu.

Indija je zadnji put bila svjetski prvak u kriketu 1983. godine, stoga se sada napeto prati svaki korak reprezentacije. Astrolozi, numerolozi i čitači iz karata za tarot zamoljeni su da predvide pobjednika Svjetskog prvenstva u kriketu, a na svojoj internetskoj stranici pišu da je ovo godina kada će postati šampioni.

Analizirajući astrološki profil i bioritam članova reprezentacije, ističu da Indija ima jednake šanse da uđe u polufinale kao i Australija i Šri Lanka. Dotična stranica također predviđa rezultate utakmica engleske nogometne Premierlige.