New York
0

Heidi Klum morat će na sud?

Sarajevo-x.com
Vlasnici luksuzne draguljarnice Van Cleef i Arpels tužili su supermodel i televizijsku zvijezdu Heidi Klum i njenu kompaniju koja se bavi dizajniranjem nakita tvrdeći da je uspješna manekenka kopirala neke njihove modele i prodavala ih pod svojim imenom.

Tužba je podnesena u petak, a tužitelji potražuju čak 25.000 dolara odštete jer je, kako tvrde, Heidi za svoju i još jednu kompaniju dizajnirala nakit, a ideje je preuzimala od njihovog nakita.

Iz kompanije čija je vlasnica prelijepa Heidi Klum javljeno je da se nadaju da će se sa Van Cleef i Arplesom postići vansudski dogovor.

Heidi je uspješna poslovna žena, jedna od najljepših manekenki na svijetu, supruga i majka troje djece. Trenutno je angažovana kao voditeljica emisije "Project Runway“ koja mladim dizajnerima pruža priliku da pokažu svoje umijeće i da si stvore ime u svijetu mode.

Heidi je i producentica i voditeljica poznate emisije u Njemačkoj – Germany's Next Topmodel, a svjetsku slavu postigla je devedesetih godina prošlog stoljeća umnogome zahvaljujući jednoj naslovnici magazina Sports Illustrated.