Miris mora i plaže
0

Halle Berry predstavila svoj prvi parfem

Sarajevo-x.com
Prelijepa glumica Halle Berry početkom ove sedmice predstavila je svoj parfem nazvan jednostavno 'Halle', piše Daily Mail.

Zanosna 42-godišnjakinja svoj novi parfem predstavila je serijom fotografija na plaži gdje je promovirajući miris još jednom pokazala svoje zanosno tijelo kakvog bi se postidjele i mnogo mlađe djevojke.

Parfem 'Halle' nije lansiran tek tako, glumica je radila na njemu skoro dvije godine, a nota olibanuma, specijalnog afričkog korijena koji dominira u parfemu evocira mirise plaže, sunca i morskog zraka koji na sve ljude djeluju opuštajuće.

'Ovaj parfem je senzualan, vrlo prirodan i otvoren. Dugo sam tražila idealnu kombinaciju sastojaka za vlastiti parfem i mislim da sam je konačno pronašla', rekla je Halle.

Pored egzotičnom olibanuma, parfem 'Halle' sadrži cvjetne note sicilijanskog bergamota, hibiskusa i mimoze.

Glumica Halle Berry nedavno je proglašena najelegantnijom Oskarovkom svih vremena zbog haljine boje burgundca poznatog kretora Eliea Saaba koju je nosila 2003. godine kad je dobila Oscara za glavnu ulogu u filmu 'Monster's Ball'.

Halle Berry je te godine također ponijela titulu jedine Afroamerikanke koja je dobila prestižnu nagradu Američke filmske akademije. Tamnoputa glumica u vezi je s 10 godina mlađim manekenom Gabrielom Aubryjem s kojim ima 11-mjesečnu kćerku Nahlu.