Komadi odjeće od 4 do 30 dolara
0

FOTO / Gwen Stefani dizajnirala kolekciju odjeće za djecu

Sarajevo-x.com
Kompanija Target konačno je predstavila dugo najavljivanu kolekciju odjeće za najmlađe koju potpisuje pjevačica Gwen Stefani.

Poznata pjevačica već ima svoju modnu liniju L.A.M.B. tako da joj moda nije strana, a s obzirom na to da je majka dvoje djece dobro zna šta se sviđa najmlađima, piše Daily Mail.

Kolekcija nazvana Harajuku Mini, inspirisana Japanom, u prodavnicama će biti 13. decembra, a osim što će oduševiti najmlađe, odjeća s potpisom popularne Gwen bit će hit i među mamama trendsetericama.

"Ovo je ostvarenje mojih snova. Uvijek sam željela napraviti dječiju modnu liniju inspirisanu razigranom i preslatkom odjećom koju možete naći u Japanu", kazala je pjevačica u najavi kolekcije Harajuku Mini. Zahvalna je Targetu jer joj je dozvolio kreativnu slobodu da dizajnira dječiju odjeću drugačiju od onoga što se može naći u prodavnicama, koja je istovremeno kvalitetna i pristupačna cijenama.

Inače, Target je omiljen zbog pristupačnih cijena, a ni kolekcija s potpisom Gwen Stefani neće razočarati najodanije fanove. Komadi odjeće za djecu od 0 do 13 godina koštat će od 4 do 30 dolara.